Parkerings Information

Private parkeringspladser i Oxford Have

Per 14. januar 2008 er der etableret private parkeringspladser i Oxford Have. Hver grundejer er tildelt en nummereret plads. Planen kan rekvireres fra bestyrelsen ved henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

  • De enkelte husnumre er markeret "i haven".
  • For hvert hus er der angivet nummer på tildelt parkeringspladsnummer.
Gæstepladserne i Oxford Have findes ved fælleshuset, de p-pladser uden nummer påført asfalten.

NB! De 5 pladser ved Vuggestuen mod Irlandsvej, der ikke har noget nummer, er forbeholdt vuggestuens ansatte og kan ikke anvendes af Oxford Haves beboere eller gæster i dagtimerne mandag- fredag (ders åbningstider).

De private p-pladser kan godt byttes internt mellem de enkelte grundejere, men begge parter skal give tilsagn om byttet. Ved evt. salg af sit hus sælges huset med det p-plads nummer huset er "født" med jvnf. plan tegningen.

Problemer med ulovlig parkering

For at efterkomme beboerhenvendelser omkring ulovlig parkering på vores fælles parkeringsplads har bestyrelsen udfærdiget følgende skrivelse, der kan printes ud og sættes i forruden på de biler der er parkeret ulovligt. Bestyrelsen opfordrer til en rolig og fornuftig dialog mellem beboerne angående denne problemstilling men opfordrer selvfølgelig samtidig alle til at følge gældende parkeringsregler til vores fælles bedste.

pdf Ulovlig parkering (26 KB)